Partners

Vertrouwde partners werken samen in een nieuw netwerk, verbonden door een unieke vervoersdienst. Offline ontmoet online, online meets offline. Zo zorgen we er samen voor dat het internet geen bedreiging meer is, maar juist een kans! Mogen we ook u beleving meegeven op het internet?

Al jaren helpen we ondernemers, bedrijven en organisaties om zakelijk succesvol zichtbaar te worden via het internet. We doen dat door het bedenken en maken van video, websites en content marketing. Dat laatste is het periodiek delen van plaatjes, tekst en video’s die te maken hebben met de onderneming via voor dat doel geselecteerde kanalen.

De retailbranche begint dit te omarmen. Steeds meer van de betere speciaalwinkels en restaurants sluiten zich aan bij een uniek netwerk zoals TDSN.

drivekiwi

Drive Kiwi is een officieel personenvervoersbedrijf en voldoet aan alle wettelijke eisen. Eindelijk is er een alternatief, het is voor iedereen én betaalbaar. Drive Kiwi is voor iedereen!

Heeft u een afspraak bij de huisarts, maar kunt u daar niet alleen naartoe? Of heeft u zin om u en uw partner te trakteren op een drankje in de stad? Of wilt u wel naar huis fietsen, maar niet naar uw werk? Dan brengen wij u er graag naartoe, eventueel met uw fiets op de fietsendrager.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen:
053 – 5743047 of info@drivekiwi.nl.

facebooktwitter

rock-design

ROCK Design is een WEB & GRAPHIC bureau in Rijssen. Web, wij bouwen uitsluitend mobiele websites, webshops en apps, verzorgen social media en online marketing. Graphic, online & offline professionele grafische vormgeving, huisstijlontwikkeling en ontwerp.

Voor meer informatie, www.rockdesign.nl

facebooktwitter

bluebats

BlueBatsVideo vertaalt de communicatie van uw bedrijf, samen met partners, naar een frisse (video)presentatie van uw winkel via internet. We doen dat al bijna 10 jaar voor partijen als KPMG, gemeente Enschede, Universiteit Twente en vele anderen.

Met video is het mogelijk dat klanten naar uw winkel of restaurant komen om daar te proeven wat ze online hebben gezien. Andersom kan het ook. Een klant bekijkt s ‘avonds op de bank een video die hoort bij het product of de dienst die ze bij u hebben gekocht. Video voegt ‘warme’ beleving toe aan het toch wel ‘koude’ internet.

Met onze unieke aanpak en stijl van interviewen zetten we de mens centraal en laten een authentieke boodschap aan uw onderneming ‘kleven’. Zodat uw videomarketing, via bijvoorbeeld Facebook, bijdraagt aan de beleving die hoort bij een topbedrijf. Via TDSN bieden we een kennismaking aan voor het speciale tarief van 165,- exclusief BTW. We produceren dan op 1 locatie 1 video met een afspeeltijd van maximaal 1 minuut binnen de regio Enschede/Haaksbergen/Hengelo.

facebooktwitter

hantehennepe

Zoals iedereen weet is een eerste indruk van een persoon -bedrijf en de combinatie daarvan een zeer belangrijke! Als vakfotograaf bied ik geïnteresseerden om een professionele profielfoto te laten maken, dit kan desgewenst op lokatie. De foto wordt zowel in kleur als zwart-wit aangeleverd in hoge resolutie en mag rechtenvrij en onbeperkt gebruikt worden. Kosten voor bovenstaande zijn €37,50 excl btw, de reiskosten neem ik voor mijn rekening. Voor meer informatie, www.hantehennepe.nl

facebooktwitter